Anyatehéntartás Támogatás 2019

  1. Anyatehéntartás támogatás 2012.html
  2. Anyatehéntartás támogatás 2012 relatif
  3. Új határidő, támogatás az anyatehéntartóknak - Adózóna.hu
  4. Az anyatehéntartás-támogatáshoz kapcsolódó szaporítási események be - Agroinform.hu
  5. Anyatehéntartás támogatás Archívum - Magro.hu

A rögzítés során a keletkező hibákat a rendszer azonnal megjeleníti a felületen, azok javíthatók még a beadás előtt. Hibás adatokkal nem lehet a benyújtás gombot aktiválni, így a rendszer nem küld hibaüzeneteket, mint a papíralapon beküldött bizonylatok esetében, ahol postai úton nagy számban özönlik a gazdákhoz, inszeminátorokhoz a hibaüzenet. Ezek javítása több esetben nem történik meg. A "Termékenyítés űrlapok" alatt az ötödik pontban lekérdezési lehetőségeket találunk, amelyek közül a "1187 Szarvasmarhák szaporítása", valamint a "1207 Adott időszakban történt szaporítások" alkalmasak a beküldött TER bizonylatok alapján befogadott adatok listázására. Ebből kideríthető, melyik anyaállatok elléseihez hiányoznak a szaporítási adatok. Javasoljuk, hogy az összes támogatásban érintett egyed adatait ellenőrizzék le a gazdálkodók, és hiány esetén pótolják.

Anyatehéntartás támogatás 2012.html

Anyatehéntartás támogatás 2012 relatif

Erdészeknek, állattenyésztőknek, tehéntartóknak, nyúltenyésztőknek szóló támogatás igényléséről szóló közlemények, illetve a LEADER-hez kapcsolódó közlemények módosításáról olvashat az alábbiakban. […] 2014. június 1-től július 31-ig lehet anyatehéntartás támogatási kérelmet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). […] Tovább…

Új határidő, támogatás az anyatehéntartóknak - Adózóna.hu

Az anyatehéntartás-támogatáshoz kapcsolódó szaporítási események be - Agroinform.hu

397. Segítséget a gazdálkodók az e-mail címen, vagy a 06-1-336-9050 telefonszámon kérhetnek. Minden gazdálkodó számára javasoljuk a NÉBIH által biztosított webes bizonylatrögzítő felületek használatát, amelyet az érintett tenyészet tartója (magánszemélyként saját jogon, vagy magánszemély meghatalmazottja, cégek esetében kizárólag a meghatalmazott magánszemély) ügyfélkapun keresztül elektronikusan érhet el a oldalról indulva. Az oldal tetején jobbra felülről lefelé a második zöld mezőben található "ÜGYFÉLPROFIL FELÜGYELETI DÍJ" feliratra kattintva a oldal nyílik meg, amelyen baloldalon a szintén zöld "Bejelentkezés" fülön lehet továbblépni. A következő feladat a "Központi Azonosítási Ügynök" felületen az elektronikus azonosítás módjának kiválasztása, mint minden más állami elektronikus rendszerbe történő belépéskor. Az azonosítás általában ügyfélkapun keresztül történik. Sikeres azonosítást követően jobb oldalon felül a belépő ügyfél neve alatt a legördülő menüben lehet kiválasztani, hogy saját jogon, vagy meghatalmazottként melyik meghatalmazó nevében fog ügyintézést végezni a felhasználó a rendszerben.

Anyatehéntartás támogatás Archívum - Magro.hu

A fiatal mezőgazdasági termelők idei támogatása 4 057 803 330 forint, amely 178 483 hektár támogatható terület után jár. Ebből egy hektárra 22 734 forint esik. Ebből október 16-tól hektáronként kifizethető előleg mértéke legfeljebb 15 914 forint lehet. A fiatal gazdák támogatás tavaly 3 783 773 972 forint volt, amelyhez 171 797 hektár terület kapcsolódott. Így egy hektárra 22 024 forint jutott, amelyből 15 417 forint előleget lehetett kifizetni. A rendelet melléklete tartalmazza a termeléshez kötött közvetlen támogatásokat, ebből közlünk néhányat (zárójelben a tavalyi támogatások): anyatehéntartás támogatása 32 756 (32 145) hízottbika-tartás támogatása 12 867 (11 660) tejhasznú tehéntartás támogatása 76 009 (73 576) cukorrépa termesztés támogatása 136 693 (120 179) rizstermesztés támogatása 173 581 (159 874)

A 2019. évi egységes kérelem felületen benyújtott termeléshez kötött anyatehéntartás-támogatás (uniós), valamint az átmeneti nemzeti anyatehéntartás-támogatás esetében minden érintett szaporítási eseményt a támogatási évet követő év január 30. napjáig kell bejelenteni. A két támogatási jogcímnél a támogatás elnyeréséhez a gazdálkodók kötelesek a szaporítási eseményekre vonatkozóan adatszolgáltatást teljesíteni a NÉBIH Termékenyítési Rendszerébe (TER). […] Tovább… Könnyítettek a termeléshez kötött támogatás igénylésének folyamatában. A 2018. évi egységes kérelem benyújtásakor már nem kell mellékelni a járási főállatorvos, vagy a hatósági állatorvos által aláírt igazolást a hármas-mentességről az elektronikus felületen. További segítség az igénylőknek, hogy a szaporítási adatok esetleges hiánya pótolható, nem eredményez azonnali elutasítást. […] Változások lesznek a termeléshez kötött és átmeneti nemzeti anyatehéntartás támogatásának szabályozásában. A rendelet módosítása következtében az adatokat már most január 31-ig le kell adni.

chevron_right Új határidő, támogatás az anyatehéntartóknak hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt 2018. 01. 04., 14:42 Frissítve: 2018. 04., 13:12 Január 31-jére módosul az anyatehéntartás támogatási jogcímnél a szaporítási esemény bejelentése – közölte az FM sajtóirodája a kormányportálon. Megjelent a 66/2017. (XII. 22. ) FM rendelet, amellyel kapcsolatban a földművelésügyi tárca felhívja a termelők és a szakmai szervezetek, érdekképviseleti szervek figyelmét, hogy a termeléshez kötött uniós forrású anyatehén támogatás (9/2015. (III. 13. ) FM rendelet 9. §), valamint a termeléshez kötött átmeneti nemzeti anyatehén támogatás (5/2015. (II. 19. ) FM rendelet 7. §) jogcímeknél a birtokon tartási idő alatt történő szaporítási esemény tekintetében a tárgyévet követő év január 31-éig bejelentett és nyilvántartott adatok fogadhatóak el. A 2018. január 31-ei határnap a 2017-ben beadott kérelmekre vonatkozik.

A két támogatási jogcímnél a támogatás elnyeréséhez a gazdálkodók kötelesek a szaporítási eseményekre vonatkozóan adatszolgáltatást teljesíteni a NÉBIH Termékenyítési Rendszerébe (TER). Ezt papíralapon vagy weben keresztül tudják megvalósítani. A oldalon elérhetők a letölthető papíralapú bizonylatok (2201 Termékenyítési napló, 2204 Háremszerű és szabad pároztatás bejelentő lapja, 2210 Háremszerű és szabad pároztatás bejelentő és módosító lapja) és kitöltési útmutatóik. Elektronikus módon egyszerűbb és biztonságosabb kitöltés biztosított - fotó: Pixabay Az embrió-átültetések bejelentését csak arra jogosult, a NÉBIH embrió alrendszeréhez hozzáféréssel rendelkező szakember tudja elvégezni, aki egyébként magát a tevékenységet is végezte. A szigorú számadású bizonylatnak minősülő termékenyítési jegyet a mesterséges termékenyítésekről a NÉBIH-nél regisztrált inszeminátorok állítják ki, akik az Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft-től szerzik be a sorszámozott tömböket. Papíralapon az alábbi címre kell a bizonylatokat beküldeni: NÉBIH-ENAR, 1537 Budapest, Pf.

  • Anyatehéntartás támogatás 2013 relatif
  • Trónok harca 4 évad online
  • Húshasznú anyatehéntartás támogatást igénylők figyelmébe! - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál
  • Anyatehéntartás támogatás 2012 relatif
  • Grincs teljes film online magyarul mafia
  • Tanfolyami időpontok
  • Markusovszky egyetemi oktatókórház szombathely
  • Anyatehéntartás támogatás 2010 qui me suit
  • Halott Pénz - Blikk.hu